Säljer

Du är varmt välkommen att besöka den välfyllda butiken på 100 kvadratmeter på Kungsgatan 92 i Umeå! Här finns ett stort utbud av möbler, lampor, textilier, kläder, plåtburkar, husgeråd, glas och porslin från alla tider! Kvalitet, design och kuriosa är ledorden! Trots att butiken ligger centralt kan den ändå erbjuda marknadens lägsta priser, särskilt på möbler som i snitt är 30 – 70 procent billigare än hos andra handlare.


Detta är endast några exempel på saker som kan finnas i butiken. Återgå till startsidan för att se aktuellt utbud. 

Nya saker packas upp precis varje dag. Ett urval av dessa fotograferas och publiceras på Instagram, Facebook och här på hemsidan för totalt cirka 20 000 följare. Ser du något av intresse är det ofta smart att ringa 0704485143 på direkten och fråga om det finns kvar, samt swisha och hämta senare. Det är då ett genomfört köp. Observera att du endast kan göra detta om du verkligen är säker på att du vill köpa. Möbler hämtas inom 24 timmar och små föremål hämtas inom en vecka. Saker som inte hämtas tillfaller verksamheten.

Du som kommer till butiken och köper ett föremål direkt kan betala kontant (så länge det finns växelkassa), med kort eller via Swish. Det är även möjligt att byta in saker.